به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس کشور روز دوشنبه گفت: با فتوای آیتالله العظمی سیستانی مبنی بر همدردی با مردم ایران و به همت عتبه مقدسه امام حسین (ع)، یکی از دو مدرسه آسیب دیده میناب در حمله دشمن متجاوز با نظارت حجتالاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی از سوی این عتبه مقدسه بهصورت مجهز و هوشمند ساخته میشود.
وی افزود: تصمیم اولیه برساخت دو مدرسه ۱۲ کلاسه در شهرستان میناب است که در پی فتوای آیتالله العظمی سیستانی مبنی بر حمایت از مردم ایران و رزمندگان و آسیبدیدگان جنگ آمریکایی - صهیونیستی و با تدبیر حجتالاسلام والمسلمین سیدجواد شهرستانی(نماینده معظمله در ایران) هیأتی به سرپرستی حجتالاسلام والمسلمین فقیه ایمانی به شهرستان میناب اعزام و پس از بازدید از آثار جنایات حمله وحشیانه دشمن، آمادگی احداث یک مدرسه ۱۲ کلاسه شجره طیبه میناب را به یاد شهدای معصوم این مدرسه بر عهده گرفتند و به پویش فرشته های میناب پیوستند.
خان محمدی، از کلنگ زنی ساخت این مدرسه در روز ۱۱ فروردین خبر داد و افزود: این هیأت با هدف اعلام همبستگی، تفقد، دلجویی و رسیدگی به خانواده شهدای مدرسه «شجره طیبه» و آسیبدیدگان جنایت حمله هوایی به این مدرسه، از سوی عتبه مقدسه امام حسین (ع)، امروز وارد میناب شد و قرار است، فردا(سه شنبه) کلنگ ساخت این مدرسه در مقیاس بزرگ و تمام هوشمند بر زمین زده شود.
وی در ادامه از آیین کلنگ زنی و ساخت مدرسه دوم شهدای شجره طیبه میناب با مشارکت و همت خیرین کشور در قالب پویش فرشته های میناب خبر داد و افزود: همزمان با مراسم چهلم این نوگلان شهید، با حضور نمایندگان محترم جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، ساخت مدرسه دوم تمام هوشمند به انضمام تمامی فضاهای جانبی استاندارد و مورد نیاز آغاز می شود.
در حمله وحشیانه و تروریستی دشمن متجاوز به مدرسه شجره طیبه میناب، ۱۲۰ دانش آموز(۷۳ پسر و ۴۷ دختر) و ۲۷ معلم شهید شده و ۱۲۰ دانش آموز و معلم هم مجروح شدند.
انتهای پیام/










نظر شما